Bunica piper savura

Bunica piper savura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piperul bunicii. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 174 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă vidaliană, oțet de cidru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Gust De Ardei Iute, și Gust De Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă ardeii și ceapa; reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți până la 2 săptămâni.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista