Bulion de pui
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare la colecția dvs., bulionul de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 188 de calorii , 16 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, morcov, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ bulion aromat de sparanghel cu caviar , porumb, șapte și găluște de cotija într-un bulion de porumb cu nucă de cocos și midii în bulion de ghimbir și iarbă de lămâie .
Instrucțiuni
Într-o oală, combinați toate ingredientele. Aduceți încet la fierbere la foc mic. Acoperiți și fierbeți 45-60 de minute sau până când carnea este fragedă, degresând suprafața pe măsură ce crește spuma.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Îndepărtați și aruncați pielea și oasele. Tocați puiul; puneți deoparte pentru supă sau păstrați pentru o altă utilizare.
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză, aruncând legumele și frunza de dafin. Dacă utilizați imediat, îndepărtați grăsimea. Sau, dați la frigider 8 ore sau peste noapte; îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Bulionul poate fi acoperit și refrigerat până la 3 zile sau congelat 4 până la 6 luni.