Bulion de mazăre răcit cu cremă de lămâie

Bulion de mazăre răcit cu cremă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bulionul de mazăre răcit cu cremă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.71 pe portie. Un amestec de mazăre de zahăr, smântână, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de dovlecei răcită cu cremă de creveți cu lămâie-chimen și coriandru, Castravete răcit cu bulion de Miso de susan peste orez (hiyashijiru), și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala larga de 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați snap-uri de zahăr și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocant-fraged și verde strălucitor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Amestec pur de mazăre cu 6 căni de apă într-un blender în 6 loturi până când este foarte neted, aproximativ 30 de secunde pe lot, apoi se toarnă printr-o sită foarte fină, aruncând solidele (nu apăsați pe solide). Se amestecă sare și se răcește bulionul, acoperit, până la foarte rece, aproximativ 8 ore. (Nu se răcește mai mult sau supa se va decolora.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Bateți împreună smântâna, coaja și restul de 2 1/2 linguri de apă într-un castron mic, apoi turnați printr-o sită foarte fină într-un alt castron mic (pentru a îndepărta bulele de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți bulionul acoperit cu cremă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista