Bulgur cu vinete prăjite și ardei
Bulgur cu vinete prăjite și ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui mai puțin sodiu, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Bulgur Cu Ardei Roșii Prăjiți, Năut Și Spanac, Vinete și ardei prăjiți de Kim, și Schnitzel de vinete și ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați vinetele într-o strecurătoare.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare; arunca.
Lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Combinați vinetele, ardeii grași, ceapa și 1 lingură de ulei într-un castron mare; aruncați bine.
Întindeți amestecul de vinete uniform într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Îndepărtați pielea albă, din hârtie, de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați partea superioară de 1/4 inch de cap de usturoi folosind un cuțit zimțat; aruncați partea superioară. Frecați 1/4 linguriță ulei peste partea de jos a capului de usturoi.
Adăugați capul de usturoi, tăiat cu fața în sus, la amestecul de vinete.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când legumele se rumenesc, amestecând ocazional.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați chimen, turmeric, ghimbir și bulion de pui. Aduceți la fierbere. Se amestecă bulgur; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți usturoiul din amestecul de vinete. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Amestecați pulpa de usturoi, amestecul de vinete, pătrunjelul și sucul de lămâie în amestecul bulgur.