Bulgur cu vinete prăjite și ardei

Bulgur cu vinete prăjite și ardei
Bulgur cu vinete prăjite și ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui mai puțin sodiu, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Bulgur Cu Ardei Roșii Prăjiți, Năut Și Spanac, Vinete și ardei prăjiți de Kim, și Schnitzel de vinete și ardei prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați vinetele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se presară cu 1/2 linguriță de sare; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Combinați vinetele, ardeii grași, ceapa și 1 lingură de ulei într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Întindeți amestecul de vinete uniform într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Îndepărtați pielea albă, din hârtie, de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9
Tăiați partea superioară de 1/4 inch de cap de usturoi folosind un cuțit zimțat; aruncați partea superioară. Frecați 1/4 linguriță ulei peste partea de jos a capului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Adăugați capul de usturoi, tăiat cu fața în sus, la amestecul de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
11
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când legumele se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
13
Adăugați chimen, turmeric, ghimbir și bulion de pui. Aduceți la fierbere. Se amestecă bulgur; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
TurmericTurmeric
BulgurBulgur
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
14
Scoateți usturoiul din amestecul de vinete. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Amestecați pulpa de usturoi, amestecul de vinete, pătrunjelul și sucul de lămâie în amestecul bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
BulgurBulgur
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista