Bugia sau cookie-urile mincinosului
Bugia, sau cookie-urile mincinosului este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână semințe de anason măcinat, zahăr, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, și Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cerneti faina cu praful de copt, sarea si zaharul si dati deoparte. În vasul unui mixer de suport prevăzut cu atașament de paletă, amestecați ouăle, untul, sucul de portocale, coniacul, vanilia și semințele de anason până când sunt bine amestecate.
Adăugați ingredientele uscate dintr-o dată și amestecați la viteză mică până când aluatul curăță părțile laterale ale bolului și aderă la paletă.
Scoateți aluatul din vas pe o placă făinoasă. Frământați cu mâna până se omogenizează. Formați aluatul într-o bilă, aplatizați ușor și puneți-l într-un bol. Acoperiți cu un prosop de ceai și răciți cel puțin 2 ore sau până peste noapte pentru a permite aluatului să se relaxeze.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o oală adâncă la 350 de grade F.
Între timp, tăiați aluatul în 4 sau 6 bucăți egale. Păstrând aluatul și suprafața de lucru bine făinate, treceți aluatul prin cea mai largă setare a unei mașini de paste de 3 sau 4 ori. Apoi treceți prin setări succesiv mai înguste până când aluatul este aproape suficient de subțire pentru a vedea; în funcție de mașina dvs. de paste, aceasta va fi probabil următoarea setare mai subțire.
Tăiați aluatul în fâșii lungi de 3 inci lățime, apoi tăiați benzile pe diagonală în bucăți de aproximativ 3 inci lungime. Dacă aluatul se rupe, tăiați-l și lucrați-l înapoi în aluat. Cookie-urile se ondulează atunci când se prăjesc, astfel încât formele crescătoare nu sunt importante. Pe măsură ce prăjiturile sunt tăiate, transferați-le pe foi de copt căptușite cu prosoape de ceai cu praf de făină și acoperiți cu prosoape de ceai, astfel încât să nu se usuce înainte de prăjire. Se prăjesc în loturi, întorcându-se o dată, până se umflă și se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Transferați cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În timp ce prăjiturile sunt încă fierbinți, praf-le bine cu zahăr pudră. Așteptați câteva minute în timp ce uleiul și căldura absorb și topesc cea mai mare parte a acestui prim strat. Praf bine a doua oară până când cookie-urile sunt destul de albe. Cookie-urile se vor păstra timp de o săptămână într-un recipient etanș. Este posibil să fie nevoie să le re-praf cu zahăr înainte de servire.
Doar câteva fursecuri la un moment dat se vor potrivi, chiar și într-o oală mare, așa că prăjirea necesită timp. Cel mai bine este să aveți companie în bucătărie, gata cu o mulțime de discuții bune pentru a vă amuza. Și există întotdeauna fursecurile calde de mâncat pe parcurs ca recompensă. De asemenea, puteți draga prăjiturile în zahăr granulat, zahăr cristal sau chiar un amestec de zahăr pudră și pudră de cacao neîndulcită.