Bufe de Crab și Gouda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 377 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, ulei, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda, Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru, și Bufe De Crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.