Budinca și căpșuni umplute cu cremă este un fără gluten rețetă cu 36 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, amestec instant de budincă de vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni Umplute Cu Cremă, Cannoli Căpșuni Umplute Cu Cremă, și Cannoli Căpșuni Umplute Cu Cremă.
Instrucțiuni
1
Bateti lapte și budinca se amestecă împreună într-un castron pana se omogenizeaza si se ingroasa, 2 minute. Îndoiți toppingul biciuit și extractul de nucă de cocos. Se răcește în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosiți un pai pentru a face o gaură în fiecare căpșună, de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De Băut
3
Transferați amestecul de budincă într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea. Acoperiți gaura de jos a unei căpșuni cu un deget, apoi umpleți căpșunul cu amestec de budincă. Refrigerați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr