Budincă Indiană La Cuptor Cu Sirop De Arțar

Budincă Indiană La Cuptor Cu Sirop De Arțar
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru repertoriul dvs., budinca indiană coaptă cu sirop de arțar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 209 calorii. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Un amestec de zahăr brun, făină de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de minunat. Încearcă budinca de paine de dovleac cu sirop de stafide de artar, Budincă de pâine plăcintă cu dovleac cu sirop de arțar condimentat, și Budincă de pâine plăcintă cu dovleac cu sirop de arțar condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 4 căni de lapte fierbinte în partea superioară a unui cazan dublu și se pune peste apă care fierbe. Amestecați încet făina de porumb în lapte și gătiți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți un vas rotund de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Bateți siropul de arțar, zahărul brun, melasa, ouăle, untul topit, sarea, ghimbirul și scorțișoara împreună într-un castron. Se amestecă amestecul de sirop de arțar în amestecul de făină de porumb-lapte până se combină bine; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ScorțișoarăScorțișoară
Făină De PorumbFăină De Porumb
MelasăMelasă
UntUnt
GhimbirGhimbir
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă 1/2 cană de lapte rece deasupra budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Coaceți până se fixează, dar încă ușor tremurând deasupra, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista