Budincă Guinness cu cremă de Whisky

Budincă Guinness cu cremă de Whisky
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca Guinness cu cremă de Whisky. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 474 de fani. Un amestec de unt, curmale, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Marmeladă & whisky pâine & unt budinca, Clătite de ciocolată Guinness cu Bacon cu cap de frișcă spumoasă și sirop de ciocolată Guinness, și Budinca De Ciocolata Guinness.

Instrucțiuni

1
Se amestecă fructele uscate și mărul, apoi se adaugă coaja Guinness, portocala și lămâia și se amestecă. Acoperiți și lăsați peste noapte să se înmoaie. Ungeți un bazin de budincă de 1,25 litri/2 halbe, apoi lingură în 2 linguri de zahăr muscovado închis. Întoarceți vasul într-un unghi, zgâlțâind zahărul în timp ce mergeți pentru a acoperi interiorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado întunecatZahăr Muscovado întunecat
Fructe UscateFructe Uscate
GuinnessGuinness
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă ingredientele uscate rămase într-un castron mare. Se unge untul, apoi se adaugă în castron împreună cu ouăle și fructele și se amestecă bine. Lingura în bazin și nivelul de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Luați o foaie de folie de aproximativ 30 cm lungime, acoperiți cu o foaie de hârtie rezistentă la grăsime și ungeți hârtia. Îndoiți un pliu de 3 cm în
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați budinca pe o farfurie rezistentă la căldură într-o cratiță, apoi turnați apă fiartă doar pentru a ajunge la jumătatea bazinului. Acoperiți și aburiți timp de 6 ore, adăugând apă ocazional. Re-acoperiți cu hârtie proaspătă și folie și depozitați într-un loc răcoros. Pentru reîncălzire, aburiți timp de 1 oră sau cuptor cu microunde, fără folie, timp de 10 minute pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista