Budincă Guinness cu cremă de Whisky

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca Guinness cu cremă de Whisky. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 474 de fani. Un amestec de unt, curmale, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Marmeladă & whisky pâine & unt budinca, Clătite de ciocolată Guinness cu Bacon cu cap de frișcă spumoasă și sirop de ciocolată Guinness, și Budinca De Ciocolata Guinness.
Instrucțiuni
Se amestecă fructele uscate și mărul, apoi se adaugă coaja Guinness, portocala și lămâia și se amestecă. Acoperiți și lăsați peste noapte să se înmoaie. Ungeți un bazin de budincă de 1,25 litri/2 halbe, apoi lingură în 2 linguri de zahăr muscovado închis. Întoarceți vasul într-un unghi, zgâlțâind zahărul în timp ce mergeți pentru a acoperi interiorul vasului.
Se amestecă ingredientele uscate rămase într-un castron mare. Se unge untul, apoi se adaugă în castron împreună cu ouăle și fructele și se amestecă bine. Lingura în bazin și nivelul de sus.
Luați o foaie de folie de aproximativ 30 cm lungime, acoperiți cu o foaie de hârtie rezistentă la grăsime și ungeți hârtia. Îndoiți un pliu de 3 cm în
Așezați budinca pe o farfurie rezistentă la căldură într-o cratiță, apoi turnați apă fiartă doar pentru a ajunge la jumătatea bazinului. Acoperiți și aburiți timp de 6 ore, adăugând apă ocazional. Re-acoperiți cu hârtie proaspătă și folie și depozitați într-un loc răcoros. Pentru reîncălzire, aburiți timp de 1 oră sau cuptor cu microunde, fără folie, timp de 10 minute pe mediu.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.