Budincă Granny Smith cu mere și pâine ghimbir cu cremă engleză de vanilie și frișcă frișcă

Budincă Granny Smith cu mere și pâine ghimbir cu cremă engleză de vanilie și frișcă frișcă
Rețeta Budincă de mere și pâine ghimbir Granny Smith cu Creme Anglaise de boabe de vanilie și Frișcă Creme Fraiche se poate face în aproximativ 3 ore și 45 de minute . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 6,65 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 122 g de grăsimi și un total de 2053 de calorii . Mergeți la magazin și luați ghimbir, boabe de vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert scump. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68% , care este solid. Încercați budincă de pâine cu căpșuni cu frișcă cremă fraîche , budincă de pâine de dovleac cu sos de mere caramel picant și cremă de vanilie cu cremă engleză și clătite de cartofi cu sos de mere Granny Smith și scorțișoară cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 4 matrițe din silicon, de formă circulară, 3 inci lățime și 1 inch adâncime
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine De O Zi De țarăPâine De O Zi De țară
1
Combinați smântâna, laptele, boabele de vanilie și semințele într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pâine De Pâine De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch1/2 Pâine De Pâine De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pâine De țară Veche De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 InchPâine De țară Veche De O Zi, Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă gălbenușurile, zahărul granulat și siropul de arțar într-un castron mare. Adaugă încet amestecul de smântână fierbinte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți păstăia de vanilie și adăugați coniacul de mere. Strecurați crema într-un bol curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De MereBrandy De Mere
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru sosul caramel cu mere și ghimbir: într-o tigaie la foc mediu-înalt, adăugați untul. Odată topit, adăugați zahărul brun și lăsați să se topească. Apoi, adaugă merele, bețișoarele de scorțișoară și ghimbirul și le călești până se înmoaie, dar încă își păstrează forma. Asezonați cu sare. Deglazează cu țuică de mere și lasă să fiarbă până când sosul capătă o consistență groasă, glazuată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Piersici FeliatePiersici Feliate
Brandy De MereBrandy De Mere
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți batoanele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
6
Combinați sosul caramel cu mere și ghimbir cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Pentru engleză: Aduceți jumătate și jumătate, nucșoară, bețișoare de scorțișoară și semințele de boabe de vanilie la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se amestecă gălbenușurile și zahărul granulat într-un castron mediu până la stadiul de panglică palid. Se amestecă încet jumătatea și jumătate fierbinte, se pune amestecul înapoi în tigaie și se fierbe la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul acoperă partea din spate a lingurii. Se strecoară într-un castron și se pune peste o baie de gheață. Se amestecă până se răcește. Acoperiți cu folie de plastic direct pe suprafață și lăsați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți formele de silicon într-o tavă de prăjire. Umpleți formele cu pâinea înmuiată, apoi turnați crema de budincă peste pâine, apăsând pe pâine pentru a o scufunda complet în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Lăsați să stea timp de 15 minute pentru a permite pâinii să absoarbă o parte din cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Așezați tigaia într-o tigaie mai mare și turnați apă fierbinte de la robinet până când ajunge la jumătatea părții laterale a tavii interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți până când părțile laterale sunt ușor umflate și centrul se mișcă ușor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți din cuptor și baia de apă și răciți pe un grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Pentru frișcă: într-un castron rece, amestecați smântâna și extractul de vanilie până se formează vârfuri moi. Incorporati crema frage pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creme FraicheCreme Fraiche
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Desfaceți budinca de pâine, serviți cu crema englezească de vanilie și frișcă. Pudrați cu scorțișoară, zahăr pudră și ornat cu mentă. Budinca de pâine se servește cel mai bine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista