Budincă De Vară Engleză
Budinca de vară engleză ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână tort rotund cu mâncare înger, zmeură, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Budincă De Vară Engleză, Salată de vară engleză, și Budincă De Sac De Gem Englezesc.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Tăiați tortul în felii groase de 1 inch; tăiați fiecare felie în jumătate în diagonală pentru a face 2 triunghiuri. Căptușiți fundul și părțile laterale ale unui bol de sticlă de 3 litri cu față dreaptă sau un bol fleac cu jumătate din bucățile de tort; lingurați jumătate din amestecul de piersici într-un bol căptușit cu tort. Aranjați jumătate din bucățile de tort rămase peste amestecul de piersici și lingurați amestecul de piersici rămas peste tort. Se acoperă cu bucățile de tort rămase.
Așezați folie de plastic pe suprafața bucăților de tort și așezați o farfurie mică deasupra foliei de plastic; așezați o cutie de 1 kilogram pe farfurie pentru a apăsa ferm amestecul. Se răcește timp de 8 ore.
Scoateți placa și folia de plastic.
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete suplimentare, dacă doriți.