Budincă De Tapioca Cu Nucă De Cocos
Budinca de Tapioca cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucă de cocos cu fulgi mari, lapte de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budincă De Tapioca Cu Nucă De Cocos, Budincă De Tapioca Cu Nucă De Cocos, și Budincă De Tapioca Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți tapioca în 1 1/2 qts. apă clocotită până când este ușor mestecată până la mușcătură, 5 până la 8 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină.
Între timp, într-o altă cratiță medie la foc mediu, încălziți laptele de cocos, 1 cană de lapte integral, zahărul și fasolea de vanilie, presând ușor fasolea pentru a slăbi semințele, până la abur, 6 până la 8 minute.
Se amestecă tapioca scursă în amestecul de vanilie. Gatiti, amestecand des, pana cand perlele de tapioca sunt limpezi si doar fragede, 3 pana la 6 minute.
Lăsați budinca să se răcească, apoi răciți, amestecând ocazional, cel puțin 1 1/4 ore.
Îndepărtați fasolea de vanilie și amestecați mai mult lapte dacă budinca pare prea groasă.
Lingurați budinca în pahare înalte. Se acoperă cu nucă de cocos prăjită și fructe proaspete.
* Găsiți tapioca cu perle mici pe culoarul de coacere al unui magazin alimentar sau pe culoarul alimentar asiatic sau cumpărați-l de pe o piață asiatică. Obțineți nucă de cocos cu fulgi mari la un magazin de alimente naturale și prăjiți-o într-un cuptor de 350 până la auriu deschis, 3 până la 4 minute.
Faceți înainte: budinca rece până la 1 zi.