Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier

Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte de cocos, zahăr brun, tapioca perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sirop de zahăr de nucă de cocos și palmier cu Tapioca, fructe tropicale și gheață rasă, Clătite Cu Banane Și Nucă De Cocos Cu Sirop De Zahăr De Palmier, și Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și adăugați tapioca într-un flux lent, amestecând continuu. Se fierbe ușor, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, până când tapioca este translucidă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
3
Adăugați 3 căni de apă rece la tapioca, apoi scurgeți într-o sită mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Transferați tapioca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci și rotiți tapioca pentru a elimina excesul de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
AmidonAmidon
ApăApă
6
Scurgeți tapioca în sită și repetați clătirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Scurgeți din nou tapioca și împărțiți între 6 feluri de mâncare. Se răcește, acoperit slab, 10 minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1
Rupeți frunza de pandan în fâșii și legați benzile împreună într-un nod. Fierbeți pandanul cu zahăr și restul de 1/4 cană de apă într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați pandanul și turnați siropul printr-o sită fină într-un castron mic. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
1
Scoateți stratul gros de cremă de nucă de cocos din partea superioară a cutiei, rezervând lichid subțire în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
2
Bateți crema de nucă de cocos până se omogenizează, amestecând în 1 până la 1' linguri de lichid subțire de nucă de cocos, dacă este necesar, pentru a obține o consistență turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Stropiți puțin sirop peste tapioca și acoperiți cu niște cremă de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
TapiocaTapioca
SiropSirop
4
Serviți siropul și smântâna rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SiropSirop
1
Pentru această rețetă specială, preferăm un gust de Thai, Royal Blossom, Thai Kitchen sau marca ka-Me de lapte de cocos, deoarece lichidul subțire și stratul asemănător cremei sunt separate distinct. Siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Dacă siropul este prea gros pentru a stropi, aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CremăCremă
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista