Budincă de pâine sărată cu ciuperci și parmezan

Budincă de pâine sărată cu ciuperci și parmezan
Această rețetă face 12 porții cu 514 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 685 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci, Budincă de pâine sărată cu brânză de capră, și Budincă De Pâine Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Tăiați crusta de jos și capetele scurte de pe pâine și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Tăiați pâinea rămasă cu crustă în cuburi de 1 inch (aproximativ 10 căni ambalate slab).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Așezați cuburile într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ulei, cimbru și usturoi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Întindeți cuburi pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Coaceți până devin aurii și ușor crocante, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Întoarceți cuburile de pâine prăjită în același castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
9
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ciuperci, ceapă, țelină și ardei gras. saut până când se înmoaie și sucurile s-au evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CeapăCeapă
11
Adăugați legume saut și pătrunjel în cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
12
Bateți smântâna grea, ouăle, sarea și piperul măcinat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cremă GreaCremă Grea
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Amestecați crema în pâine și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CremăCremă
PâinePâine
14
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
15
Presară brânză peste. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
16
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Coaceți umplutura descoperită până când setul și blatul sunt aurii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Lăsați să stea 15 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista