Gingered Pear Crisp

Gingered Pear Crisp
Gingered Pear Crisp este un vegetarian desert. O porție conține 263 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gingered Pear Crisp, Gingered Cranberry Pear Crisp, și Gingered Apple-Berry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară cu 2 linguri de făină; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingura se umple într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 3/4 cană de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați 3/4 cană de făină, 2 linguri de făină, 1/2 cană de zahăr și sare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați ghimbir și miere; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
MiereMiere
8
Se presară peste umplutură.
9
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista