Budincă De Pâine Prăjită Franceză Praline
Reteta Praline franceză pâine prăjită Budinca de pâine ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 892 calorii, 13g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sare de masă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Prăjită Franceză, Budincă De Pâine Prăjită Franceză, și Budincă De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate un vas de copt dreptunghiular (13 x 9 x 2 1/2 inci); folosește-l pe cel mai frumos pe care îl ai. Așezați o tigaie mare de mică adâncime pentru baia de apă.
Tăiați pâinea în felii groase de 3/4 inch. Dacă nu folosiți o pâine împletită, tăiați felii în patru triunghiuri fiecare. Aranjați feliile de pâine în rânduri, aplecându-le și suprapunându-le, dacă este necesar.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle la înălțime până devin aurii și ușor îngroșate, aproximativ 3 minute. Bateți smântâna, laptele, zahărul granulat, vanilia, sarea și nucșoara.
Se toarnă peste pâinea din vas, ridicând ușor pâinea pentru a se turna între felii și lăsând crema să se înmoaie (acest lucru este important; vezi calea juniorului).
Folosind un tăietor de patiserie sau două cuțite, combinați toate ingredientele de topping praline, cu excepția siropului. Folosind mâinile, întindeți amestecul peste partea superioară a challahului înmuiat, împingând unele în jos între felii. Acoperiți folia de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți folia de plastic și stropiți siropul de arțar deasupra.
Așezați vasul în centrul unei tigaie mai mari.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie până când ajunge la 1 inch în partea laterală a vasului de copt.
Coaceți până când budinca este pufoasă, suflată și maro aurie, 35 până la 40 de minute (nu o lăsați să se coacă prea mult sau să se rumenească prea mult). Atingeți-l: partea superioară trebuie să fie spongioasă, nu uscată sau crustă. Budinca de pâine se servește cel mai bine fierbinte, chiar din cuptor.
Stropiți crema foarte încet peste feliile de challah, dându-i timp să se înmoaie în pâine. Veți crede că pâinea nu poate absorbi totul; aveți răbdare—o va absorbi încet. Apăsați ușor pâinea în cremă în timp ce turnați. Asigurați-vă că utilizați toată crema!"Când întindeți toppingul de pralină, asigurați-vă că îl împingeți în jos între feliile de pâine.
Retipărit cu permisiunea Junior ' s Home Cooking: peste 100 de rețete pentru mâncare clasică confortabilă de Alan Rosen și Beth Allen. Text pentru 2013 de Alan Rosen și Beth Allen; fotografii pentru 2013 de Mark Ferri. Publicat de Presa Taunton.