Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto

Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto
Budinca de paine Panettone cu sos Amaretto este o reteta lacto ovo vegetariana cu 10 portii. Acest desert are 517 calorii, 14 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, pâine panettone, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare includ budinca de pâine Panettone cu sos Amaretto, Budinca de pâine beată cu sos Amaretto și Budinca de pâine cu ciocolată albă și afine cu sos de cremă Amaretto.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face sosul: Aduceți smântâna, laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică, grea, la foc mediu, amestecând des. Într-un castron mic, amestecați amaretto și amidonul de porumb pentru a se amesteca și apoi amestecați în amestecul de smântână. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute. Se lasa deoparte si se tine la cald. (Sosul amaretto poate fi preparat cu 3 zile înainte. Acoperiți și lăsați la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru a face budinca de pâine: ungeți ușor cu unt o tavă de copt de 13 pe 9 pe 2 inchi. Aranjați cuburile de pâine în vasul pregătit. Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, laptele și zahărul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Turnați crema peste cuburile de pâine și apăsați ușor cuburile de pâine pentru a le scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
5
Lăsați să stea timp de 30 de minute, presând din când în când cuburile de pâine în amestecul de cremă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 2 ore înainte. Acoperiți și dați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți până când budinca se umflă și se fixează în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor. Turnați budinca de pâine în boluri, stropiți cu sosul amaretto cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeira și Pedro Ximénez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista