Budincă De Pâine Fontina Savuroasă Peste Noapte
Budinca de pâine Fontina savuroasă peste noapte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 312 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar măcinat cu piatră, piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac, Budincă de pâine cu ciuperci Fontinan și parmezan, și Budincă De Pâine Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pâine într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și lăsați-l deoparte.
Gatiti slanina la foc mediu-mare intr-o tigaie mare 15 minute sau pana cand este crocanta, amestecand ocazional.
Scoateți slănina din tigaie și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând aproximativ 2 linguri de picături în tigaie.
Adăugați ciuperci, și saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați 2 linguri de muștar și gătiți încă 1 minut.
Scurgeți orice exces de lichid din tigaie.
Transferați amestecul de ciuperci în vasul de copt rezervat; adăugați slănină și busuioc și aruncați cu pâine până se distribuie uniform.
Se presară uniform cu brânză.
Bateți împreună restul de 1 lingură de muștar, ouă și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Se toarnă peste amestecul de pâine, se acoperă cu folie și se răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți budinca de pâine din frigider și coaceți, acoperită cu folie, la 350 timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până se rumenesc.