Budincă de pâine de ovăz cu banane
Budinca de pâine cu ovăz cu banane ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 41 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 257 de calorii. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de banane, fulgi de ovăz, lapte cu conținut scăzut de grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt budinca de pâine cu banane cu ovăz, pâine cu banane cu făină de ovăz și pâine cu banane cu ovăz Chian.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, rupeți pâinea în bucăți mici.
Adăugați ovăz și lapte; se amestecă.
Se lasa sa stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 8 x 8 inci.
La amestecul de lapte se adauga: unt, banane, zahar brun si stafide (daca se doreste). Se amestecă doar pentru a se combina și se toarnă în tava pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45-55 de minute sau până când budinca s-a întărit. Se răcește înainte de servire.