Budincă de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom
Budinca de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos de afine-stafide, Budincă De Pâine Cu Scorțișoară Și Stafide, și Budincă De Pâine Cu Bagel De Stafide Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sos: într-o tigaie mare, aduceți laptele la foc mic la foc mediu-mare. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron; puneți vasul într-un recipient cu apă cu gheață.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu zahăr până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Treceți treptat în laptele fierbinte. Reveniți la tigaie; gatiti la foc mic, amestecand, pana se ingroasa usor si amestecati spatele unei linguri, 3 pana la 10 minute. Se strecoară în castron; se amestecă romul și vanilia.
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Faceți budincă: Preîncălziți cuptorul la 177°; ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Așezați vasul pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Tăiați pâinea în bucăți de 1 inch, transferați-o în vasul de copt și presărați stafide.
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, smântâna, zahărul și vanilia.
Coaceți până când vârful unui cuțit introdus în centru iese curat, 45 până la 55 de minute. Se răcește cel puțin 20 de minute.