Budincă De Pâine Cu Mere Și Ciocolată
Budinca de pâine cu mere-ciocolată este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 529 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mere, zahăr, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Mere Și Ciocolată, Budincă de pâine cu ciocolată neagră și mere, și Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375º F. Într-un bol mare, amestecati împreună lapte, lapte condensat, vanilie, zahăr și ouăle bătute și se amestecă bine.
Puneți o tigaie cu sos mediu la foc mediu și adăugați untul, merele și scorțișoara. Se amestecă și se gătește aproximativ 7 minute.
Adăugați pâine în amestecul de lapte.
Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute sau până când pâinea absoarbe cea mai mare parte a amestecului.
Adăugați merele și chipsurile de ciocolată în amestec și amestecați bine.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de budincă în ramekinele din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 45 de minute.
Se servește cald.Vreau să-i mulțumesc lui Jhonny la " Food..gândit pentru!"pentru: Premiul Prieteniei.Chiar apreciez asta.