Budincă de pâine cu fructe cu sos de ouă
Budinca de pâine cu fructe cu sos de ouă este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cuburi pâine, vanilie, budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu migdale cu sos de ouă, Budincă de pâine cu ouă peste noapte cu sos de cireșe-Bourbon, și Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Placă de plăcintă pulverizată, 9x1 1/4 inci, cu spray de gătit.
Așezați cuburi de pâine în farfurie; se presară cu amestec de fructe.
Bateți laptele, produsul din ouă, zahărul și vanilia într-un castron mic cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine. Apăsați cuburile de pâine în amestecul de lapte.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc și se fixează.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului până se omogenizează.
Tăiați budinca de pâine în pene sau lingura în feluri de mâncare.
Stropiți fiecare porție cu sos de lingură puțin.
Presărați cu nucșoară suplimentară, dacă doriți. Păstrați budinca și sosul acoperite la frigider.