Budincă de pâine cu dovleac și parmezan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pâine veche de o zi, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă De Pâine Sărată De Dovleac, Budincă De Pâine Cu Dovleac Și Cheddar, și Budincă de pâine cu dovleac și Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; reduceți temperatura cuptorului la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, lapte, 1/2 cană de brânză, piper, nucșoară, ouă și albușuri într-un castron mare, amestecând cu un bici. Se amestecă amestecul de dovlecei și ceapă.
Adăugați pâine și amestecați ușor pentru a combina.
Lăsați să stea 10 minute. Lingură într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când budinca este setată și ușor rumenită.