Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon
Budinca de pâine de ciocolată cu sos de Pecan Bourbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanilan, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon, Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon, și Budincă de pâine cu plăcintă de dovleac cu sos dur de Bourbon-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos: amestecați 1 1/4 căni de zahăr și apă într-o cratiță mare grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă.
Se amestecă în sirop de porumb și suc de lămâie. Creșteți căldura și fierbeți fără a agita până când siropul devine chihlimbar profund, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare ocazional.
Se ia de pe foc; se toarnă 1 1/4 căni de cremă (amestecul se va balona), se amestecă la foc mic până când caramelul se topește și se omogenizează. Creșteți căldura și fierbeți până când sosul este redus la 1 2/3 căni, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în pecan și bourbon.
Pentru a face budinca: Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați laptele, 2 căni de smântână și 1 cană de zahăr într-o cratiță mare grea la foc mediu, amestecați până se dizolvă zahărul și amestecul ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată și se amestecă până se omogenizează.
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a le amesteca. Amestecați treptat amestecul de ciocolată; adăugați cuburi de pâine și lăsați să stea până când pâinea absoarbe o parte din cremă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când este setat în centru, aproximativ 45 de minute.
Serviți budinca caldă sau la temperatura camerei cu sos cald.