Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon
Budinca de pâine de ciocolată cu sos de Pecan Bourbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanilan, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon, Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon, și Budincă de pâine cu plăcintă de dovleac cu sos dur de Bourbon-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sos: amestecați 1 1/4 căni de zahăr și apă într-o cratiță mare grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă în sirop de porumb și suc de lămâie. Creșteți căldura și fierbeți fără a agita până când siropul devine chihlimbar profund, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc; se toarnă 1 1/4 căni de cremă (amestecul se va balona), se amestecă la foc mic până când caramelul se topește și se omogenizează. Creșteți căldura și fierbeți până când sosul este redus la 1 2/3 căni, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se ia de pe foc; se amestecă în pecan și bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Pentru a face budinca: Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Combinați laptele, 2 căni de smântână și 1 cană de zahăr într-o cratiță mare grea la foc mediu, amestecați până se dizolvă zahărul și amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a le amesteca. Amestecați treptat amestecul de ciocolată; adăugați cuburi de pâine și lăsați să stea până când pâinea absoarbe o parte din cremă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când este setat în centru, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Serviți budinca caldă sau la temperatura camerei cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe