Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 50 de fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, fasolea de vanilie, pâinea cu ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir, Budinca De Paine Brioche, și Budinca De Paine Brioche Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Bateți conservele și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare și grea, peste mediu, până când conservele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Presărați ghimbirul și coaja de portocală. Împrăștiați rubarba uniform în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional foarte ușor, până când rubarba este ușor fragedă, dar încă intactă, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul într-un set mare de sită peste o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Lăsați să se scurgă 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fructele și siropul separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți zahărul și ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând cremă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Unt 13 x 9 x 2-inch oval vas de copt. Aranjați suficiente felii de pâine în vas pentru a acoperi fundul (unele spații vor rămâne între felii). Lingurați jumătate de rubarbă uniform. Repetați cu pâine și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Așezați vasul de copt în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți budinca până când este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Lăsați să stea în baie de apă 30 de minute; elimina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Se fierbe siropul rezervat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Periați blatul de budincă cu niște sirop de rubarbă. Puneți budinca caldă înbowls; top cu sirop și frișcă.