Budinca de pâine cu afine este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 321 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Afine, Budincă De Pâine Cu Afine, și Budincă De Pâine Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt, strat jumătate din cuburi de pâine, afine și coaja de portocala. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, 3/4 cană zahăr și vanilie până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 15-30 de minute.
5
Se presară cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
6
Se coace, neacoperit, la 375 de minute, timp de 65-75 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Pentru sos, într-o cratiță grea, bateți gălbenușurile de ou și zahărul. Se amestecă smântâna și coaja de portocală. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 20-25 de minute sau pana cand amestecul este ingrosat si acoperiti spatele unei linguri.