Budincă De Pâine Croissant Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Croissant cu ciocolată. Această rețetă face 8 porții cu 762 calorii, 13g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sare, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Croissant și budincă de pâine cu ciocolată, Croissant și budincă de pâine cu ciocolată, și Budincă De Pâine Croissant Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați croissantele în cuburi de 1 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 3 1/2 căni.
Așezați cuburile într-un vas de copt rezistent la cuptor.
Într-o cratiță, încălziți jumătate și jumătate, smântână și sare la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul.
Adăugați ciocolata și amestecați până se topește.
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul fierbinte de ciocolată-cremă. Se strecoară amestecul peste bucățile de croissant și se aruncă ușor.
Lăsați să stea în timp ce amestecul este absorbit, cel puțin 15 minute. Pe măsură ce se înmoaie, pliați amestecul de câteva ori pentru a asigura o înmuiere uniformă.
Când este gata să coaceți, încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie de prăjire cu o adâncime de 2 inci și mai mare decât vasul de copt cu prosoape de hârtie. Umpleți tigaia cu apă foarte fierbinte și așezați vasul de budincă de pâine în interior.
Coaceți până la set, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Serviți cald, cu o lingură de înghețată de vanilie pe fiecare porție.