Budincă de orez cu nucă de cocos alb-negru
Budinca de orez cu nucă de cocos alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Budincă de orez cu nucă de cocos alb-negru, Cardamon infuzat Budinca de orez negru cu lapte de cocos, și Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți budinca de orez negru: într-o cratiță medie, combinați orezul negru și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când apa a fost absorbită și orezul este aproape fraged, aproximativ 40 de minute.
Adăugați laptele de cocos și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și asemănător budincii, aproximativ 12 minute. Se amestecă zahărul și vanilia și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, faceți budinca de orez cu iasomie: într-o cratiță medie, combinați orezul cu iasomie și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Adăugați 1 cană de lapte de cocos și zahăr și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul se îngroașă, aproximativ 1 oră. Se amestecă ananasul tăiat cubulețe, nucșoara și restul de 1/4 cană de lapte de cocos și se lasă budinca de orez cu iasomie să se răcească la temperatura camerei.
Puneți budincile în 4 pahare, alternând 3 straturi de orez de iasomie cu 2 straturi de orez negru.
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit.
Faceți înainte: budincile stratificate pot fi refrigerate peste noapte.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute sau mai mult înainte de servire.