Budincă de orez cu boabe de vanilie, portocale și rom
Budinca de orez cu boabe de vanilie, portocala si rom ar putea fi doar reteta fara gluten si lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 314 de calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de vanilie, rom, coajă de portocală și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46%. Rețete similare sunt budinca de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom, budinca de orez cu boabe de vanilie și budinca de orez cu boabe de vanilie.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați laptele și orezul într-o cratiță grea medie. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adauga fasolea. Aduceți laptele la fiert. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când orezul este fraged, amestecând des, aproximativ 25 de minute.
Se amestecă zahărul, romul și coaja de portocală. Aruncați boabele de vanilie. Gatiti pana se ingroasa amestecul, cu 5 pana la 10 minute mai mult.
Turnați budinca de orez în boluri. Se acoperă și se da la rece până se răcește, aproximativ 5 ore.
Serviți cu bucăți de portocale.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca de orez poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "