Budincă De Orez Brun Cu Nucă De Cocos

Budincă De Orez Brun Cu Nucă De Cocos
Budinca de orez brun de nucă de cocos este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 254 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, lapte de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă De Orez Brun Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent, Budinca De Orez Brun, și Budinca De Orez Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt cu fund greu. cratiți la foc mediu, aduceți laptele de cocos, orezul, zahărul și sarea la fierbere ușoară. Acoperiți parțial și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orezul este fraged la muscatura si lichidul se ingroasa, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.
3
Garnisiți cu fructe dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista