Budincă De Dovlecei Cu Nucă Aburită
Budinca de dovlecei cu nucă aburită este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, zahăr turbinado, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă Delicioasă De Dovleac Și Dovleac Cu Midii Aburite, Budincă aburită cu ghimbir și dovlecei, și Budinca De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Scoateți pulpa de dovleac din piei; aruncați piei. Pulpă de piure.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1; bate după fiecare adăugare.
Adăugați dovlecei și suc; bateți până se combină.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovlecei;bate până se combină. Puneți aproximativ 1/3 cană de aluat în fiecare ramekins de 12 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Așezați 6 ramekine în fiecare dintre cele 2 (13 x 9 inci) vase de copt.
Adăugați apă fierbinte în tigăi la o adâncime de 1 inch. Acoperiți tigăile ușor cu folie rezistentă acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se serveste cu vanilie Jack Sabayon.