Budinca de Crăciun cu citrice și condimente necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 481 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,55 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână condimente, cireșe glacercul, coajă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 272 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crăciun Citrice Pătrate, Acasă de Crăciun + prăjituri cu ulei de măsline citrice, și Fursecuri Cu Condimente De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați fructele, migdalele, zestele de citrice și morcovul cu rachiul și lichiorul de portocale într-un bol mare de amestecare. Acoperiți și lăsați la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Se amestecă toate ingredientele uscate împreună, apoi se adaugă la amestecul de fructe înmuiat. Se unge în unt, apoi se adaugă ouăle și se amestecă. Nu uitați să vă puneți o dorință!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri cu unt și tapetați baza cu hârtie rezistentă la grăsime. Puneți lingura în amestec, apăsați bine și faceți o scobitură cu partea din spate a lingurii în centru. Acoperiți suprafața cu o rundă de hârtie rezistentă la grăsime, apoi acoperiți vasul cu hârtie și folie rezistentă la grăsime cu grosime dublă și legați-o la margine cu sfoară. Coborâți budinca într-o tigaie cu o farfurie răsturnată în bază, apoi umpleți cu apă până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului. Aburiți timp de 6 ore, completând cu apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Alternativ, aburiți în cuptor. Așezați bazinul de budincă într-o formă de prăjire umplută cu apă, apoi acoperiți cu un cort de folie și gătiți pentru aceeași perioadă de timp la 160C / ventilator 140C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Verificați ocazional cositorul de prăjire, deoarece este posibil să fie necesară completarea apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Pentru depozitare, lăsați să se răcească, apoi depozitați într-un dulap rece și uscat. Budinca se va păstra până la un an.
7
În ziua respectivă, aburiți timp de 1 oră înainte de a ieși, decorați cu holly și serviți cu cremă dublă extra-groasă sau înghețată de vanilie. Alternativ, încercați crema mea de cremă portocalie (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.