Budincă de Crăciun cu citrice și condimente

Budincă de Crăciun cu citrice și condimente
Budinca de Crăciun cu citrice și condimente necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 481 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,55 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână condimente, cireșe glacercul, coajă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 272 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crăciun Citrice Pătrate, Acasă de Crăciun + prăjituri cu ulei de măsline citrice, și Fursecuri Cu Condimente De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați fructele, migdalele, zestele de citrice și morcovul cu rachiul și lichiorul de portocale într-un bol mare de amestecare. Acoperiți și lăsați la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă toate ingredientele uscate împreună, apoi se adaugă la amestecul de fructe înmuiat. Se unge în unt, apoi se adaugă ouăle și se amestecă. Nu uitați să vă puneți o dorință!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri cu unt și tapetați baza cu hârtie rezistentă la grăsime. Puneți lingura în amestec, apăsați bine și faceți o scobitură cu partea din spate a lingurii în centru. Acoperiți suprafața cu o rundă de hârtie rezistentă la grăsime, apoi acoperiți vasul cu hârtie și folie rezistentă la grăsime cu grosime dublă și legați-o la margine cu sfoară. Coborâți budinca într-o tigaie cu o farfurie răsturnată în bază, apoi umpleți cu apă până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului. Aburiți timp de 6 ore, completând cu apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Alternativ, aburiți în cuptor. Așezați bazinul de budincă într-o formă de prăjire umplută cu apă, apoi acoperiți cu un cort de folie și gătiți pentru aceeași perioadă de timp la 160C / ventilator 140C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Verificați ocazional cositorul de prăjire, deoarece este posibil să fie necesară completarea apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Pentru depozitare, lăsați să se răcească, apoi depozitați într-un dulap rece și uscat. Budinca se va păstra până la un an.
7
În ziua respectivă, aburiți timp de 1 oră înainte de a ieși, decorați cu holly și serviți cu cremă dublă extra-groasă sau înghețată de vanilie. Alternativ, încercați crema mea de cremă portocalie (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Cremă DublăCremă Dublă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
OcaziiCrăciun
Revista