Budincă de cabană-tortul cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 599 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, laptele, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos, și Budinca de brânză de vaci a lui Dj.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toarnă unt topit în fundul unei tigaie pătrată de 8 inci. Înclinați tigaia astfel încât să fie acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați zahărul brun peste unt. Aranjați feliile de mere pentru a acoperi zahărul brun, lăsați-le deoparte. Într-un castron mediu, cremă împreună scurtarea și zahărul alb. Bateți oul și vanilia până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scurtarea
Vanilie
Unt
Măr
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecați în amestecul cremos alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
5
Se toarnă în tava de copt, astfel încât fructele să fie complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă, iese curată. Răsturnați imediat pe o farfurie de servire.