Budincă de brânză și tăiței
Budinca de brânză și tăiței este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 312 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, piper, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinca de brânză de vaci a lui Dj, Budincă de tăiței cu brânză de fermier și Lingonberries, și Shortcake Cu Căpșuni (Budincă De Cabană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de tăiței într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Acoperiți; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până aproape gata. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.