Budinca de brânză și tăiței este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 312 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, piper, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinca de brânză de vaci a lui Dj, Budincă de tăiței cu brânză de fermier și Lingonberries, și Shortcake Cu Căpșuni (Budincă De Cabană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă amestecul de tăiței într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Acoperiți; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până aproape gata. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.