Banana-Pâine-și-unt budinca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 605 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu banane și budincă cu unt, Budincă de pâine cu banane cu burniță de unt de arahide, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt ușor opt 4 ramekins de 1/2 pe 2 inci. Într-un castron mare, aruncați brioșa cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți brioșa pe o foaie mare de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până devine aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Între timp, într-o cratiță mică și grea, combinați 3/4 cană de zahăr cu siropul de porumb și apă; gatiti la foc moderat, amestecand pana se dizolva zaharul. Fierbeți siropul fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați cu grijă 1/3 cană de smântână, restul de 3 linguri de unt și sarea. Turnați imediat 2 linguri de caramel în fiecare dintre ramekinele pregătite și puneți-le într-o tigaie mare. Aranjați bananele feliate decorativ în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De Afine
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Într-un castron mare, zdrobiți restul de 2 banane până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Bateți laptele, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr, vanilia și restul de 1 cană de smântână grea până se omogenizează. Îndoiți brioșa prăjită și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brioșă
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Puneți amestecul de pâine în ramekins și neteziți suprafețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Coaceți budincile în baia de apă timp de 35 de minute, sau până când ferm și un cuțit introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Pentru a desface, rulați un cuțit în jurul budincilor. Completați fiecare cu o farfurie. Inversați plăcile și ridicați ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată