Budincă cu zăpadă
Snowy Pudding durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 29 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 149 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și luați apă, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: budincă de pâine cu tiramisu , budincă de toffee lipicioasă de dovleac și budincă de moca cu ciocolată triplă .
Instrucțiuni
Se presara gelatina peste apa rece si se lasa sa se odihneasca pana se absoarbe apa, 5 minute.
Într-un castron, combinați gelatina, apa clocotită, sucul de lămâie și zahărul, amestecând până când zahărul se dizolvă. Răciți la frigider, amestecând din când în când, până când amestecul acoperă partea din spate a unei linguri de metal.
Bate albusurile spuma pana se taie. Bateți amestecul de lămâie până devine spumos. Îndoiți albușurile în amestecul de lămâie până când amestecul se menține împreună.
Se toarnă în forme unse cu unt și se da la rece până se fixează.