Budincă aburită cu rubarbă

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, budinca aburită cu rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rubarbă, ouă, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Budincă aburită cu rubarbă, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Budincă aburită așa cum îți place sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti rubarba cu 75g / 2oz de zahar si ghimbir la foc usor timp de 2-3 minute pana cand incepeti sa se inmoaie.
Ungeți un lighean de budincă de 900 ml. Puneți untul și zahărul rămas într-un castron și smântână împreună. Se amestecă extractul de vanilie, apoi se bate în ouă, puțin câte puțin. Se cerne în făină și se pliază cu grijă în amestec.
Puneți rubarba în fundul bazinului, apoi lingurați amestecul de burete deasupra și nivelați suprafața.
Ungeți o bucată de hârtie rezistentă la grăsimi puțin mai mare decât partea superioară a bazinului de budincă. Faceți o încrețire în centru și fixați-o deasupra bazinului. Repetați cu o bucată de folie, apoi fixați totul cu sfoară.
Așezați într-o tigaie pe jumătate umplută cu apă clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră, verificând în mod regulat dacă tigaia nu fierbe uscată.
Scoateți capacul, răsturnați budinca pe o farfurie, apoi ridicați cu grijă bazinul de budincă.
Se servește cu crme frache sau cremă unică.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.