Budincă aburită cu ghimbir și dovlecei
Stem ginger & squash budinca aburita ia aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dovlecei de nucă, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budincă Aburită Cu Ghimbir De Lămâie, Tartă cu ghimbir și melasă, și Tăiței cu tulpină de Broccoli cu sos de ghimbir de susan.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un lighean de budincă de 1,5 litri. Puneți o treime din ghimbirul tulpinii și tot siropul de ghimbir în partea de jos. Pune deoparte.
Într-un castron, bateți ouăle și zahărul cu un tel electric până devin palide și pufoase. Îndoiți dovleceii de nucă, coaja de lămâie și ghimbirul de tulpină rămas. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă cu o lingură mare de metal până când sunt bine combinate.
Umpleți bazinul cu amestecul de burete. Acoperiți cu un strat de pergament de copt cu unt și folie, făcând o încrețire în centru pentru a permite budinca să crească. Legați-vă bine cu sfoară, apoi puneți-l într-un abur sau o tigaie mare cu un bol răsturnat în partea de jos.
Adăugați apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 1 oră. Verificați nivelul apei din când în când și completați dacă aveți nevoie.
Pentru a testa când buretele este gata, introduceți o frigăruie în centru. Ar trebui să iasă curat, fără urmă de amestec brut. Desfaceți și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.