Budinci Yorkshire
Yorkshire budinci este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 239 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă de crescătorie liberă, ulei de măsline, făină de alac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci De Ceapă Yorkshire, Budinci Yorkshire Cu Ierburi, și Budinci Yorkshire Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Cernem făina într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și adăugăm un vârf de sare. Crăpați ouăle și bateți împreună cu făina, apoi turnați treptat laptele, amestecând continuu. Bateți toate ingredientele împreună până când aluatul are consistența cremei. Dați la frigider aluatul timp de 30 de minute.
Se toarnă 1 linguriță de ulei în fundul fiecăreia dintre cele 8 godeuri într-o formă de brioșă antiaderentă.
Puneți forma de brioșă în cuptor pentru a încălzi uleiul până când este foarte fierbinte—aproape fumat fierbinte (aproximativ 5 minute).
Dați bătătorului o agitare rapidă și apoi turnați-l în mod egal în fiecare godeu din staniu (ar trebui să-l auziți sfârâind și ar trebui să baloneze). Întoarceți cositorul la cuptor și coaceți budincile timp de 20-25 de minute, până când au crescut și se rumenesc. Acestea sunt minunate cu salvie și ceapă "friptură".
Retipărit cu permisiunea de la FOOD: Vegetarian Home Cooking 2012 de Mary McCartney, Sterling Epicure, o amprentă A Sterling Publishing Co., Inc. Fotografie de Mary McCartney.