Budinci mici de afine cu sos de caș de lămâie
Budincile mici de afine cu sos de caș de lămâie necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 575 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinci De Pâine Cu Afine Cu Caș De Lămâie, Budinci de pâine cu afine cu caș de lămâie, și Cupcakes Cu Caș De Lămâie Cu Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și puneți fierbătorul. Ungeți 6 bazine individuale de budincă sau forme dariole și tapetați fundul cu cercuri de pergament de copt. Bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase, apoi bateți ouăle unul câte unul. Îndoiți făina și coaja de lămâie cu sucul de la o jumătate de lămâie. Împărțiți între forme și împrăștiați uniform afinele peste fiecare.
Așezați matrițele într-o formă de prăjire sau într-un vas de copt suficient de mare pentru a le ține pe toate.
Se toarnă apă clocotită din fierbător pentru a veni la jumătatea părților laterale.
Coaceți timp de 30-40 de minute până când a crescut și o frigăruie înfiptă în centru iese curată.
Între timp, faceți sosul. Răsturnați cașul de lămâie într-o tigaie mică și încălziți ușor. Amestecați treptat sucul de la 1 lămâie în făina de porumb până când aveți o pastă netedă, apoi amestecați în cașul de lămâie. Bubble timp de 1-2 minute, amestecând, până la neted. Păstrați la temperatura camerei.
Pentru a servi, eliberați cu grijă fiecare budincă din matriță, rulând un cuțit de tacâmuri în jurul marginii. Întoarceți-vă pe feluri de mâncare și lingurați sosul de lămâie deasupra. Mănâncă cu o păpușă de crme frache sau iaurt.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "