Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L.......

Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L.......
Pâine de dovleac Budinca de zahar ars este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, gălbenușuri de ou, pâine cu stafide de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L......., Budinci De Pâine Caramel-Pecan-Dovleac, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă jumătate și jumătate și 3/4 cană de zahăr în cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc; se răcește amestecul până la călduț.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Întindeți untul pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
4
Tăiați pâinea în bucăți de 3/4 inch. Împărțiți între șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
5
Bateți dovleacul, gălbenușurile, oul, lichiorul, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
DovleacDovleac
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați jumătate și jumătate de amestec; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă cremă de dovleac peste pâine în vase, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DovleacDovleac
PâinePâine
8
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional pe pâine pentru a se scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați vasele souffl în tava mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor souffl circulat; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Așezați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
13
Coaceți budinci până când cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
14
Transferați budincile în raft și răciți complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
15
Preîncălziți broilerul. Puneți 1 lingură de frișcă deasupra fiecărei budinci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
16
Presărați 1 lingură de zahăr brun peste fiecare. Fierbeți budincile până când vârfurile sunt bulbucate și maro auriu, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista