Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L.......
Pâine de dovleac Budinca de zahar ars este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, gălbenușuri de ou, pâine cu stafide de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L......., Budinci De Pâine Caramel-Pecan-Dovleac, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă jumătate și jumătate și 3/4 cană de zahăr în cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Scoateți cratița de pe foc; se răcește amestecul până la călduț.
Întindeți untul pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Tăiați pâinea în bucăți de 3/4 inch. Împărțiți între șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare sau cupe de cremă.
Bateți dovleacul, gălbenușurile, oul, lichiorul, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mediu până se omogenizează.
Adăugați jumătate și jumătate de amestec; bateți până se omogenizează.
Se toarnă cremă de dovleac peste pâine în vase, împărțind în mod egal.
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional pe pâine pentru a se scufunda.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați vasele souffl în tava mare de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor souffl circulat; cort liber cu folie.
Așezați tigaia în cuptor.
Coaceți budinci până când cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Transferați budincile în raft și răciți complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți broilerul. Puneți 1 lingură de frișcă deasupra fiecărei budinci.
Presărați 1 lingură de zahăr brun peste fiecare. Fierbeți budincile până când vârfurile sunt bulbucate și maro auriu, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 2 minute.