Budinci De Pâine Caramel-Banane
Caramel-banane pâine budinci ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinci De Pâine Sandwich Cu Unt De Arahide-Banane Cu Sos De Caramel Închis, Budinci De Pâine Cu Scorțișoară-Caramel, și Budinci de pâine cu pere și Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Unt opt ramekine de 3/4 cană.
Se amestecă sosul de caramel și 1/4 linguriță de sare de mare într-un castron mic. Lingură 1 lingură generoasă caramel în fiecare ramekin.
Așezați pâinea pe foaia de copt cu margini.
Întindeți 1 lingură generoasă de caramel peste fiecare felie de pâine. Se fierbe până când caramelul clocotește și ușor mai întunecat, urmărind pentru a evita arderea, 1 până la 2 minute. Mișto.
Tăiați fiecare felie de pâine în 6 pătrate, pentru 48 de bucăți în total. Puneți 1 felie de banană pe fiecare pătrat de pâine. Aranjați 6 pătrate de pâine cu vârf de banane care stau pe margine, una lângă alta în fiecare ramekin pregătit, potrivindu-se perfect.
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, laptele, 1 1/2 linguri zahăr, vanilie și 1/8 linguriță sare de mare într-un castron mediu.
Se toarnă suficientă cremă în fiecare ramekin pentru a ajunge la vârf.
Lăsați să stea până când pâinea absoarbe o parte din cremă, aproximativ 30 de minute. Rezervați orice cremă rămasă.
Între timp, poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Se toarnă crema rămasă în ramekins.
Periați bucățile de pâine expuse cu unt topit.
Se presară cu 1 lingură de zahăr. Setați ramekins în tigaie mare de prăjire.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți budinci până când setul și cuțitul introdus în cremă iese curat, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din tigaie; rece. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
Serviți budincile de pâine calde sau la temperatura camerei.