Budinci de Paște

Budinci de Paște
Reteta budinci de Paste pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 477 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, făină auto-crescătoare, zahăr brun și coajă de portocală. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Budinci De Mango, și Budinci Yorkshire.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți 6 bazine individuale de budinci sau forme dariole și aliniați fundul fiecăruia cu un cerc mic de pergament de copt. Așezați-le într-o tavă adâncă de prăjire și fierbeți fierbătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3
Așezați untul, făina, zahărul și zestele și ouăle într-un castron cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți cu un tel electric până când se combină. Se amestecă fructele uscate, apoi se împarte între forme. Turnați cu grijă apă fierbinte din fierbător în cutie până când ajunge la aproximativ o treime până la jumătatea părților laterale ale matrițelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Coaceți timp de 25-30 de minute până când o frigăruie împinsă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Serviți imediat. Dacă faceți înainte, lăsați pudele să se răcească, acoperiți până la o zi, apoi întoarceți matrițele într-un vas rezistent la microunde și cuptor cu microunde, câte trei, timp de 1-2 minute la înălțime până când este fierbinte. Întoarceți budincile, turnați peste o parte din crema de nucșoară (vezi rețeta, mai jos) și adăugați o grătar de nucșoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista