Budinca Yorkshire

Budinca Yorkshire
Budinca Yorkshire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 159 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de picături de carne de vită, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea împreună până se omogenizează. Faceți o fântână în făină, adăugați laptele și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați apă și bateți din nou până când amestecul este ușor și spumos. Se lasă deoparte o oră (sau, dacă este cu o zi înainte, se acoperă la frigider peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Când friptura de vită este gata să iasă din cuptor, pregătiți amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă picăturile din friptura de vită și se măsoară cantitatea dorită (aproximativ 1/2 cană ar trebui să facă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
6
Se toarnă picături într-un vas de copt de 9x12 inch și se introduce în cuptor până când picăturile sfârâie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Se toarnă aluatul peste picături și se coace timp de 30 de minute (sau până când părțile laterale s-au ridicat și se rumenesc).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați în opt porții și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista