Budinca Yorkshire
Budinca Yorkshire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 159 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de picături de carne de vită, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea împreună până se omogenizează. Faceți o fântână în făină, adăugați laptele și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle în aluat.
Adăugați apă și bateți din nou până când amestecul este ușor și spumos. Se lasă deoparte o oră (sau, dacă este cu o zi înainte, se acoperă la frigider peste noapte).
Când friptura de vită este gata să iasă din cuptor, pregătiți amestecul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Se toarnă picăturile din friptura de vită și se măsoară cantitatea dorită (aproximativ 1/2 cană ar trebui să facă).
Se toarnă picături într-un vas de copt de 9x12 inch și se introduce în cuptor până când picăturile sfârâie.
Se toarnă aluatul peste picături și se coace timp de 30 de minute (sau până când părțile laterale s-au ridicat și se rumenesc).
Tăiați în opt porții și serviți imediat.