Budinca indiană a Alexandrei Guarnaschelli
Budinca indiană a Alexandrei Guarnaschelli ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 8. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Puiul mamei lui Alex Guarnaschelli cu grătar, Budinca Indiană, și Budinca Indiană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de metri pătrați F. Ungeți un vas de copt de 2 până la 2 1/2 litru cu unt.
Faceți aluatul: într-o cratiță medie, combinați laptele și untul și încălziți la foc mic până când untul se topește.
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina și sarea. Într-un castron separat, amestecați puțin din amestecul de lapte și melasă și apoi amestecați-l în făina de porumb.
Adăugați întregul amestec de făină de porumb în tigaie și bateți până când ingredientele sunt complet integrate. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute.
Bateți ouăle într-un castron mediu. Bateți treptat o parte din amestecul de făină de porumb pentru a tempera ouăle.
Se toarnă totul în cratiță și se amestecă ușor zahărul, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și stafidele.
Se toarnă în vasul de copt și se coace până când arată ca o versiune ușor umedă de pâine de porumb sau o budincă aburită, 2 ore. Lăsați budinca să se răcească timp de 15 minute înainte de a acoperi cu frisca.