Budinca Indiană
Budinca indiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 1 și costă 4,81 USD pe porție. O porție conține 1850 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină de porumb, melasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 86%. Încercați Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C) și ungeți ușor un vas de copt de 9x9 inch.
Puneți 4 căni de lapte fierbinte, opărit în vârful unui cazan dublu peste apă clocotită.
Se toarnă făină de porumb, puțin câte puțin, și se amestecă constant până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă melasa și sarea, apoi se toarnă amestecul în vasul de copt și se amestecă în 2 căni de lapte rece.
Coaceți timp de 3 ore sau până când este setat și un pick introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.