Budinca Indiană

Budinca Indiană
Budinca indiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 1 și costă 4,81 USD pe porție. O porție conține 1850 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină de porumb, melasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 86%. Încercați Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C) și ungeți ușor un vas de copt de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți 4 căni de lapte fierbinte, opărit în vârful unui cazan dublu peste apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Se toarnă făină de porumb, puțin câte puțin, și se amestecă constant până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
4
Se ia de pe foc și se amestecă melasa și sarea, apoi se toarnă amestecul în vasul de copt și se amestecă în 2 căni de lapte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți timp de 3 ore sau până când este setat și un pick introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate73
Revista