Budinca dublă de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 178 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budinca Dubla De Ciocolata, Plăcintă Cu Budincă Dublă De Ciocolată, și Budinca Dubla De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă ciocolata rasă și vanilia. Puneți lingura în feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
4
Se servește cald sau rece cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii