Budinca De Vară Angel Berry

Budinca De Vară Angel Berry
Budinca de vară Angel Berry este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de rom, căpșuni, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger cu sos de fructe de vară, Budinca De Fructe De Padure De Vara, și Budinca De Fructe De Padure De Vara.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă rece. Se răcește complet; rupeți tortul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
2
Între timp, faceți amestecuri de budincă conform instrucțiunilor pachet pentru budincă, folosind 4 căni de lapte și adăugând extract de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
LapteLapte
3
Puneți o treime din budincă în fundul vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Strat cu jumătate din bucățile de tort și jumătate din fructe de pădure. Repetați straturile, terminând cu budinca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
6
Încingeți fiecare porție cu o bucată de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista