Budinca de vară a Angelei
Budinca de vară a Angelei este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 260 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați double cream, Golden caster sugar, crincormme de mcincrore și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Vară, Budinca De Vară, și Budinca De Vară.
Instrucțiuni
În primul rând, pregătiți toate fructele. Desfaceți căpșunile și tăiați-le în jumătăți sau sferturi, în funcție de cât de mari sunt. Îndepărtați coacăzele negre și coacăzele roșii de pe tulpinile lor dintr-o singură lovitură, trecând o furculiță pe lungimea fiecărei tulpini, păstrați ambele coacăze separate de celelalte fructe.
Puneți zahărul într-o cratiță largă, nu prea adâncă. Măsurați în 3 linguri de apă și cassis.
Puneți tigaia la foc mic și gătiți, amestecând des, până când nu mai puteți auzi scârțâitul boabelor de zahăr pe fundul tigaiei. Când zahărul este dizolvat, ridicați focul la mediu-mare și lăsați amestecul să bule timp de aproximativ 8 minute. Va merge destul de siropos și doriți să-l prindeți chiar înainte de a începe să-și schimbe culoarea sau să se caramelizeze.
Acum răsturnați coacăzele negre și coacăzele roșii în siropul fierbinte, se va simți destul de lipicios la început, apoi aduceți totul înapoi la foc mic și lăsați-l să baloneze din nou timp de cel mult un minut, doar pentru a izbucni ușor și a înmuia coacăzele fără a-și pierde forma. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați până abia se încălzește.
Se amestecă ușor căpșunile și zmeura o lingură mare de metal este cea mai bună, astfel încât să nu se despartă și să lase amestecul Fructat să stea aproximativ o jumătate de oră, astfel încât sucurile să se amestece.
Tăiați 4-5 felii din pâine, de aproximativ 5 mm grosime, și tăiați crustele.
Tăiați un mic pătrat (aproximativ 4 cm) dintr-o felie și puneți-l în fundul unui lighean de budincă de 1,2 litri. Folosind o lingură mare cu fante, puneți un strat de fructe (aproximativ 3 linguri) peste pâine. Apoi așezați o felie de pâine în centru peste tăierea fructelor pentru a se potrivi și umpleți orice goluri cu garnituri de pâine, astfel încât fructele să fie acoperite. Continuați să stratificați cu mai multe fructe, mai multă pâine, apoi un strat final de fructe, astfel încât să ajungă la o lățime de păr de partea superioară a bazinului. Lingură peste câteva linguri de suc nu prea mult sau se va scurge atunci când este ponderat. (Ar trebui să mai aveți aproximativ 4 linguri de fructe și suc pentru a face un sos.) Acoperiți fructele cu un strat final de pâine, apăsați în jos pentru a compacta totul, apoi acoperiți cu folie alimentară.
Așezați o farfurie deasupra și greutatea în jos cu cutii grele sau greutăți. Așezați bazinul pe o farfurie în cazul în care se varsă sucuri, apoi lăsați-l la frigider peste noapte sau timp de cel puțin cinci ore. Apăsați restul de fructe și suc printr-o sită metalică pentru a face un sos, păstrați-l răcit. (Puteți congela budinca și sosul în această etapă timp de până la o lună.)
Pentru a ieși, mergeți în jurul marginii budincii cu un cuțit cu lamă rotundă pentru a o elibera, apoi inversați-o pe o farfurie.
Tăiați felii cu un cuțit zimțat și serviți cu un strop de sos de fructe și smântână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.