Budinca De Tapioca Cu Ciocolata Neagra
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de Tapioca cu ciocolată neagră ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați tapioca minut, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Budinca De Tapioca Cu Ciocolata, Budinca De Tapioca Cu Ciocolata Cremoasa, și Crock Pot Ciocolată Tapioca Budinca.
Instrucțiuni
Bateți ușor oul în cratiță medie cu biciul de sârmă.
Adăugați zahăr și tapioca; se amestecă bine. Adăugați treptat lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti pana cand ciocolata este complet topita, amestecand constant.
Se amestecă vanilia. Se răcește 20 de minute; se amestecă. (Budinca se îngroașă pe măsură ce se răcește.)
Serviți cald sau răcit. Păstrați restul de budincă la frigider.